Tutorial Tudung Jumpa Mak Mertua

7 Tahun Cinta Tidak Direstui Setelah Sekian Lama Akhirnya Dapat Menambat Hati Bakal Mertua Tutorial Tudung Mudah dan Cantik Bila Di gaya kan. Memang Betul Pandangan Orang Tentang “Jangan Nilai Seseorang Daripada Pandangan Pertama” Tapi Hakikatnya…

Jumpa Mak Mertua - Tutorial Tudung

7 Tahun Cinta Tidak Direstui Setelah Sekian Lama Akhirnya Dapat Menambat Hati Bakal Mertua Tutorial Tudung Mudah dan Cantik  Bila Di gaya kan. Memang Betul Pandangan Orang Tentang “Jangan Nilai Seseorang Daripada Pandangan Pertama” Tapi Hakikatnya…

Tips menghadapi mertua Cara Orang Kenal Kita 50% Adalah Personaliti 37% Ilmu Pengetahuan 13% Jawatan Yang Kita Miliki. Ibarat Sebuah Pohon Yang Cantik Dihiasi Bunga Apa yang Kita lihat dan Apa Yang Kita Tahu Setakat itu Sahaja Kita Tidak Tahu Berapa Besar Akar menjalar Mahupun Berapa Umur Pohon itu.

Di sini, LosraVelda Ingin Memberi Tahu Tips Berjumpa Bakal Mak Mertua Kuasai 50% Personaliti buat Kali Pertama Jumpa Mak Mertua.Berapa Pentingnya Gaya Pemakaian Yang  Sopan Dan Kelihatan Cantik. Cara memikat hati bakal mertua Bertutur dengan Sopan Nada Suara Tidak Terlalu Rendah Atau Tidak Terlalu Tinggi Tapi Sederhana.

Percaya Pada Diri Anda Yakin Untuk Menjadi Seorang Isteri Yang Solehah Dan Boleh Menjaga Atau Membantu Suami Tips disayang mertua .Cara Mendapatkan keyakinan Yang Jitu Sangat Mudah Dari Segi Pemakaian Dah Melambang kan siapa kita.

 Wajib!! Berpakaian Sopan Adab Jumpa Bakal Mertua, Bertudung Yang Menutup Aurat Dan Kelihatan Cantik.Oleh itu, Tudung Shawl LosraVelda Yang sangat2 Menarik Pelbagai Pilihan Warna Yang Menarik Boleh Padan kan Dengan Pakaian Kita.

1. Menutup Aurat

Tudung Shawl LosraVelda Boleh di gaya kan menutup aurat dan kelihatan sopan.Dari Pelanggan Kami sebelum ini  “ senang sangat-sangat nak menetapkan tudung untuk menutup dada”

2. Mudah Dibentuk

Tudung Shawl 2020 LosraVelda sangat-sangat bagus kainnya senang untuk dibentuk anda pasti tidak akan mengeluh depan cermin.Pelanggan Kami sebelum ini “ Tidak Perlu setrika untuk buat bentuk pun letak sahaja atas kepala dah terbentuk tidak perlu betul-betulkan awning tudung”.

3. Tidak Panas, Selesa dan Rasa Ringan

Tudung Shawl LosraVelda jenis Chiffon kelebihan lembut  bealun dan ringan sesuai sangat untuk tempat cuaca panas mahupun sejuk.Pelanggan Kami sebelum ini “ Saya sangat-sangat berpuas hati sebab kain tudung tidak panas selesa”.

Dengan tudung shawl LosraVelda kainnya sangat – sangat sesuai untuk di gaya kan dimana-mana majlis. Contoh majlis formal atau tidak formal untuk aktiviti lasak pun boleh, Jom kekal cantik,kemas dan bergaya dengan LosraVelda.

Koleksi Tudung LosraVelda

INTRO PRICE SERENDAH RM29! NAK? BACA BETUL-BETUL DI BAWAH NI.

Untuk tudung yang kita akan release nanti, ada 4 jenis design kesemuanya iaitu Basic, Misora, Elise, Lana dan special edition Swarovski! Ada tudung bawal, ada shawl dan ada jugak inner. Yang paling best, koleksi-koleksi tudung ni serendah RM29 sahaja! 

Syaratnya mudah. Kalau nak beli dengan harga mura macam tu, pastikan korang follow, dan like post dari link bawah ni.

STEPS

1. Follow
2. Like (Vote)
Kita akan announce officially untuk INTRO PRICE bila dah reach 1k

Sampai je 1000 like kita akan turunkan harga jadi  intro price untuk launching day nanti dan hanya 100 orang terawal sahaja yang dapat beli dengan harga intro! Rugi siapa yang terlepas!

Inspirasi.
Inspirasi.

Empowering Women

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping